
Potetkarbonader:
For 2 personer:
- 4 kokte poteter
- 1 ts salt
- 1/2 ts chilipulver
- Korriander
Mos potetene og tilsett koriander og krydder. Brukt potetmel til å forme karbonadene. Stek dem i stekepanne i litt olje til de er middels brune. Serveres med paratha (pakistansk flatbrød)
Pakistansk flatbrød:
For 2 personer
- 3 dl sammalt grov mel
- 1/2 dl hvetemel
- 1/2 ts salt
- vann
Bland sammen alt det tørre, og tilsett litt og litt vann mens du knar deigen. La deigen stå i 10- 15 min. Ta en liten av deigen, og del den i to. Kjevle begge ut til små sirkler, og legg på en kladd med smør på den ene sirkelen og smør det utover. Legg over den andre sirkelen, og klem sirkelene sammen. Og kjevle litt mer, slik at begge lagene blir most sammen. Stekes i litt olje i stekepanne til begge sidene er tørre.
For 2 personer
- 3 dl sammalt grov mel
- 1/2 dl hvetemel
- 1/2 ts salt
- vann
Bland sammen alt det tørre, og tilsett litt og litt vann mens du knar deigen. La deigen stå i 10- 15 min. Ta en liten av deigen, og del den i to. Kjevle begge ut til små sirkler, og legg på en kladd med smør på den ene sirkelen og smør det utover. Legg over den andre sirkelen, og klem sirkelene sammen. Og kjevle litt mer, slik at begge lagene blir most sammen. Stekes i litt olje i stekepanne til begge sidene er tørre.