Til 4 personer:
Kylling:* 4 ss olje
* 2 store løk, finhakket
* 2 fedd hvitløk, hakket
* 1 ss hakket frisk ingefær, eller ferdigpresset
* 1 / 2 ts chili pulver
* 1 / 2 ts pepper
* 1 / 2 ts gurkemeie
* 1 ts spisskummen
* 1 ts salt
* 2 tomater, skrelt og hakket
* 2 ss naturell yoghurt
* 2 ss hakket minte koriander
* 1 / 2 ts malt kardemomme
* 1 liten stykke kanelstang
* ca. 1 kg beinfri kylling, skåret i biter
Ris:
*vann
* 1 1 / 2 ts salt
* ca. 4 kopper vann
Framgansmåte:
Tilsett olje løk, hvitløk og ingefær. Stek til løken er myk og gyllen. Tilsett chili, pepper, gurkemeie, spisskummen, salt og tomater. Stek under omrøring i 5 minutter. Tilsett yoghurt, koriander, kardemomme og kanelstang. Stek over lav varme under omrøring til tomatene er most. Tilsett litt vann hvis det blir for tørt.
Tilsett kyllingen, og rør. Dekk til og stek over lav varme til kyllingen er mør, ca halvtime. Pass på at det ikke blir for tørt. Kok ris i vann og litt salt i en annen kjele. Når det er ferdig, så ta en annen kjele. Legg ris og kyllin veksekvis oppå hverandre og bland sammen. La den ligge til damp i ca. 5 min, og ferdig!